Úw specialist in stoomketels
en thermische olieketels

Goedendag! Waarmee kunnen wij u helpen?

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

+31 (0) 30 2410972

Onze klanten vertellen

KENNIS EN ERVARING

Onze kennis en ervaring in uw branche maken uw project tot een succes. Scharff Techniek BV is een gezond en traditioneel familiebedrijf, opgericht in 1983. Met de focus op stoom en thermische olie leveren wij installaties en verzorgen, indien gewenst, het ontwerp en de montage van het complete net.

ONZE KLANTEN

Productiebedrijven in de voedingindustrie, (pharma)chemie en maakindustrie. Universiteiten en hogescholen, maar ook opleidingcentra door branches ingericht. Onderzoekcentra, laboratoria en ziekenhuizen.

 

ONZE MERKEN

Wij vertegenwoordigen de kwaliteitsmerken Certuss, Inplan en Valsteam in Nederland. Hiermee zijn voorraadleveringen van onderdelen en fabrieksservice gegarandeerd. Met opslag centraal gelegen vanuit Utrecht, dus altijd dichtbij.

Deskundige medewerkers in combinatie met kwaliteitsmerken

Dankzij kundige medewerkers in combinatie met de kwaliteitsmerken die wij voeren, onderscheiden wij ons zowel in het product, de nazorg als in de gebruiksfase. Onze afnemers laten wij graag aan het woord in onze site www.stoomketels.nl, zij zijn immers onze ambassadeurs voor nieuwe relaties.

Wist u dat wij bijna vijfhonderd installaties hebben geleverd in de achter ons liggende jaren en dat wij tegenwoordig ruim 100 installaties in onderhoud hebben? Dat zijn feiten waar we trots op zijn.

Kijk voor productinformatie verder op site bij info stoomketels, info thermische olieketels of info appendages. Ons team is altijd bereikbaar voor al uw vragen. Ook wanneer u gewoon iets wilt weten over stoom of thermische olie nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen.