Appendages, Stoomappendages

Goedendag! Waarmee kunnen wij u helpen?

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

+31 (0) 30 2410972

Onze klanten vertellen

Appendages, stoomappendages

Met ons merk Valsteam Adca bieden wij u een hoge kwaliteit appendages voor heet water, stoom en thermische olie. Wij onderscheiden ons met een ruime voorraad van de meest toegepaste appendages met een zeer aantrekkelijke prijsstelling.

Adca appendages heeft een onderscheidend programma door samenvoeging van 3 sterke punten:

  • ruim assortiment
  • uitmuntende kwaliteit
  • zeer concurrerende prijsstelling

Scharff Techniek BV heeft jarenlange ervaring in toepassingen van stoom en thermische olie, en natuurlijk ook met de gangbare Adca appendages. In de huidige markt van appendages kiezen steeds meer inkopers en technici voor het kwaliteitsmerk Adca. Scharff Techniek BV is dan ook trots op haar vertegenwoordiging van Adca appendages.

Hoe werkt dat in de praktijk?

Op vrijdagavond worden wij gebeld door een wasserij. De medewerker geeft aan dat een condenspot doorlaat maar zaterdag moet er worden gewassen. Kunnen wij iets doen? De juiste drukval wordt nog even besproken, tevens de doorlaat en de beoogde capaciteit. Die hebben wij gewoon op voorraad hoor meneer. ’s Avonds wordt de betreffende condenspot klaargelegd zodat de medewerker zelf kan kiezen of hij deze nog ’s avonds of de volgende morgen uitwisselt.

Maar ook worden wij gevraagd voor een nieuwe melkfabriek een complete range regelafsluiters uit te rekenen. Afstemmen van de benodigde drukval, uitrekenen van de Kv en KVS en uiteraard de juiste aandrijving. Ook hierin ontzorgen wij onze klanten. Uiteraard met producten van Valsteam Adca.

Het programma omvat regelafsluiters, reduceertoestellen, condenspotten, monsterkoelers, stoomwatermixers, warmtewisselaars, terugslagkleppen en kijkglazen.

 

Klantspecifieke Adca appendages

Anders dan bij standaard appendages zoals terugslagkleppen en condenspotten worden pneumatische regelafsluiters, elektrische regelafsluiters en warmtewisselaars (tube-shell) op uw specificatie gefabriceerd. Bestellingen welke gereed zijn worden elke vrijdag verscheept vanuit Portugal per Nederlandse transporteur. De levering vindt al plaats de woensdag daarop!

Ook voor Adca stoomappendages voor schone stoom bent u bij Adca en Scharff Techniek aan het juiste adres. Onder de noemer AdcaPure is een scala aan sanitaire appendages opgenomen, specifiek voor voedingsindustrie, laboratoria en pharmaceutische industrie.